Hrnčeková bublanina

Suroviny:

2 hrnčeky polohrubá múka
1 hrnček mlieko
1 hrnček kryštálový cukor
1/2 hrnčeka oleja
2 vajíčka
Kypriaci prášok
Vanilkový cukor
Ovocie podľa chuti

Postup:

Vajíčka vyšľaháme s kryštálovým cukrom.
Pridáme múku s kypriacim práškom, olej a mlieko a všetko spolu premiešame.
Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a naukladáme ovocie – ja som použila čerstvé čučoriedky, ktoré som predtým posypala práškovým cukrom,aby boli sladšie.
Pečieme pri teplote 180°C cca 25 minút.
Po upečení posypeme práškovým cukrom.
Tento koláčik je naozaj veľmi jednoduchý na prípravu a zvládne ho aj začiatočník v pečení 🙂
Dobrú chuť.

vložila: